2009. március 25., szerda

Pepita Fotó

avagy az első közös fényképezkedés ...

Szerettem volna végre közös képeket. Valahogy mi sosem csináltatunk magunkról hármasban képeket. Gondoltam egyet és Zéti első szülinapja környékére lebeszéltem a fotós házaspárral Veresegyházon egy időpontot. Természetesen Zéti megbetegedett így toltuk egy héttel a megbeszélt találkozót. Aggódtam, hogy fog sikerülni a "móka". Mikor kel fel? Meddig bírja? Hogy fog viselkedni? Hogy fog a fényekre reagálni? ... és ez csak néhány volt a sok száz kérdésből, ami a fejemben cikázott szüntelen.
Szinte felesleges volt aggódnom. Zéti viszonylag jó időben ébredt reggel, jól időzítettünk és a megbeszélt 10 órát tartani is tudtuk. Zéti hamar feloldódott, jött ment a helyiségben. Kiváncsiságát nem tudta leplezni, minden érdekelte. Ránk szinte ügyet sem vetett. A bekészített plüss álatok és virágok teljesen lenyűgözték. Amikor Zéti kezébe egy régi fényképezőgépet adtak, teljesen el volt varázsolva. A kis ezermester, alig akarta visszaadni a készüléket.
Tündéri a fényképész házaspár. Rugalmasak. Hisz tudják, milyen is az kicsi babával tervezni. Kedves és türelmesek. Minden kérésre nyitottak. Szívesen "dolgoztunk" velük.
Két teljes órát töltöttünk el náluk. Zéti a végére elfáradt. Az autóban már az első kanyarnál lecsukódtak a szemei és aludt egy nagyot.
Jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudjuk őket minden gyermekes családnak.
Az utómunkálatok is gyorsan elkészültek, így szinte egy hét elteltével kezünkben voltak a kész fotók, amelyek ma már a nappalink falán díszelegnek!

Pepita fotó honlapja:
http://pepitafoto.5mp.eu

Nincsenek megjegyzések:

Zéti csudajó mondatai

"Anyukád, gyere a fiadért, mert fáradt!"
"Ne told ide azt a széket! - Pedig ide hozom!"
"Nem kapsz el, Papa nem kapsz el!"
"Az valami!!" (Mi ez? helyett)
"A kutya fáját!"
"Miért nem alszol még?"
"Papa vegyél fel, fáj a derekam, már sokat sétáltam (kb 20 métert)!"
"Aki nem bújt, aki nem megy ki" (19.07.2010)
Mami, csináljál ide hidat! (azaz ölelj meg! 24.07.2010)
Bimbócskám, jöjjél csak ide! (14.08.2010)
Van egy ötletem, együnk csokoládét (15.08.2010)
Zselyke a pelusos (bölcsi)ba fog járni! (13.08.2010)