2011. augusztus 7., vasárnap

München - Hazaút

A pénteki napon nem történt már semmi izgalmas. Délelőtt csak vásárolni voltunk, ebéd után csendes pihenőt tartottunk, alvás nélkül, délután pedig kinn az udvaron játszottunk. Vacsora után viszonylag gyorsan ágyba bújtunk.
Szombaton reggel hatkor keltünk. Összepakoltunk, Papa mindent lehordott az autóba én szendvicseket készítettem az útra. Reggeli előtt ébresztgettük Zétit, de nem akart felébredni, fáradt volt még. Reggeliztünk és közben Zéti is megérkezett az asztalhoz. Megitta a kakaóját és felöltöztünk. Fél órával később, mint terveztük, indultunk el haza. Vasárnap reggel fél 8kor nem volt nagy a forgalom a belvárosban, így gyorsan átszeltük az utcákat. Zéti egész úton ébren volt. Egy percre sem hunyta le a szemét, pedig fáradt volt. A dvd lejátszó megint jó szolgálatot tett. Többször is kikapcsoltam az út során, hogy el tudjon aludni, de nem értem el semmit. Útközben többször is megálltunk, mert nagyon meleg volt az autóban. Egyszer tartottunk is egy hosszabb szünetet a Mondsee-nél. Gyönyörű környék, csodálatos hegyek, tiszta tó, rengeteg vitorláshajó, windsurf-ösök. Zéti azt hitte, hogy már a Balatonnál vagyunk és kétségbe volt esve, hogy nincs levágva a haja. Úgy gondolta, hogy hosszú hajjal nem lehet fürödni.
Este, kicsivel hat óra után érkeztünk meg. Zéti már a főúton mondogatta, hogy "de ugye Marika kekét megnézzük". Így haza sem mentünk, hanem Omáéknál megálltunk. Zéti Marika keke nyakába ugrott és úgy puszilgatta. Omáéknál maradtunk egy kicsit és beszélgettünk. Itthon aztán kipakoltunk az autóból és ágyba bújtunk.
Ma csendes nap volt. Készültünk a holnap kezdődő balatoni nyaralásra. Délután Zéti Omáéknál maradt. Mi itthon vasaltunk, bepakoltunk, sütöttünk. Remélem nem hagyunk itthon semmit. Délután aztán megint találkozunk Félix-ékkel.

Nincsenek megjegyzések:

Zéti csudajó mondatai

"Anyukád, gyere a fiadért, mert fáradt!"
"Ne told ide azt a széket! - Pedig ide hozom!"
"Nem kapsz el, Papa nem kapsz el!"
"Az valami!!" (Mi ez? helyett)
"A kutya fáját!"
"Miért nem alszol még?"
"Papa vegyél fel, fáj a derekam, már sokat sétáltam (kb 20 métert)!"
"Aki nem bújt, aki nem megy ki" (19.07.2010)
Mami, csináljál ide hidat! (azaz ölelj meg! 24.07.2010)
Bimbócskám, jöjjél csak ide! (14.08.2010)
Van egy ötletem, együnk csokoládét (15.08.2010)
Zselyke a pelusos (bölcsi)ba fog járni! (13.08.2010)