2008. szeptember 15., hétfő

4 hónap

Ez alatt az egy hónap alatt sok mindent megtanultunk. Zéti megtalálta a kezét, el tudja nézegetni percekig, de az én kezem is szereti szorongatni, szopogatni és nézegetni. Hason feküdni oly annyira nem szeret hogy most mar idegből képes visszafordulni a hátára. Lassan feküdni sem szeret a kicsi fiam, inkább ücsörögne, így ha teheti felhúzza magát a segítségemmel.
Úszást sem hagytuk abba. Nagyon imádja a vizet, és most már tud merülni is. (sajnos arról pont nem készült kép ...!) Kicsit meglepődött amikor Zsuzsa néni víz alá nyomta a fejet, de nem sírt, kicsit benyelt, de a másodikra mindent nagyon ügyesen csinált. A foglalkozások után mindig nagyon elfárad és beájul hazafelé. Otthon aztán győzzem felmosni a pancsi után a fürdőszobát :-)!
Zéti szokott mostanában egy egy kanál fözeléket enni, azok az arcok amit olyankor vágni tud ... jókat kacagok ám ... és már mint a nagyfiúk különböző leveket is iszogat cumisüvegből.
Legújabb, amit par napja kezdett, az a sikongatás. általában egyre jobban belelovalja magát, mert tetszik a saját hangja eé olyankor egyre hangosabban nyomja, nagyon édes. Megtanulta csinálni, hogy hogyan megy a brüüü. nagyon édes, általában száll a nyála mindenfele :-)

Ebben a hónapban egyetlen egyszer átaludta az éjszakát. de korai volt az öröm ... meg most is kelünk 4kor aztán 7kor végleg. de jól van ez így, már megszoktam.

egyszer hangosan kacagott nekem. hat az valami szuper. a következő azonban várat magára. sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Zéti csudajó mondatai

"Anyukád, gyere a fiadért, mert fáradt!"
"Ne told ide azt a széket! - Pedig ide hozom!"
"Nem kapsz el, Papa nem kapsz el!"
"Az valami!!" (Mi ez? helyett)
"A kutya fáját!"
"Miért nem alszol még?"
"Papa vegyél fel, fáj a derekam, már sokat sétáltam (kb 20 métert)!"
"Aki nem bújt, aki nem megy ki" (19.07.2010)
Mami, csináljál ide hidat! (azaz ölelj meg! 24.07.2010)
Bimbócskám, jöjjél csak ide! (14.08.2010)
Van egy ötletem, együnk csokoládét (15.08.2010)
Zselyke a pelusos (bölcsi)ba fog járni! (13.08.2010)